Het Zomerkamp

Het gezamenlijke Programma

‘s Ochtends zijn de groepen gesplitst maar iedereen komt weer gezellig samen aan tafel voor de lunch. Daarna begint het gezamenlijke programma vol verrassingen, spelletjes met en zonder paardrijden en gaan we ook met z’n allen mooie muziek- en filmprojecten gaan maken.

Kies je Programma

muziek- & filmprogramma

Als je een echte creatieveling bent en misschien zelfs al ervaring hebt met acteren, mooi kan zingen, of een instrument bespeelt, dan is dit het programma voor jou.

Met onze verschillende creatieve workshops gaan we fantastische producties maken met z’n allen. We schrijven een song of script, dansen en/of acteren voor de camera, maken mooie (professionele) muziek in de studio, en nog veel meer!

Ruiterprogramma

Heb je al genoeg rij-ervaring? (Kun je zelfstandig over een kruisje springen lekker door galoperen in het bos?)

En zit je het het liefst elke dag op een paard?
Dan is het ruiterprogramma voor jou!

Voor een meerprijs huur je tijdens Jam-Camp! je eigen paard of pony en doe je elke dag mee aan rijlessen en andere paardenaktiviteiten.

In je vrije tijd kan je ook lekker tijd doorbrengen met je eigen paard. 

Extra Informatie

In 2023 gaan we terug naar onze allereerste locatie op een gezellige knusse groepsaccommodatie “‘T Hoefijzertje” in Zwiggelte.

De accommodatie beschikt over twee grote slaapzalen met stapelbedden, een gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte waar we kunnen chillen en eten. Twee badkamers met meerdere douche hokjes.

Buiten is er genoeg ruimte vor sport & spel, een is een speeltuin, een binnen- en buitenbak voor het paardrijden, weiland en stalling voor de paarden en aan de overkant meteen een ruiterpad naar het bos. 

In principe is iedereen verantwoordelijk voor hjun eigen vervoer. Wel kunnen we deelnemers ophalen bij het dichtstbijzijnde busstation. 

Alles op een rij

Leeftijdsgroepen:
7 t/m 12 en 13 t/m 16

*Leeftijdsgroepen zitten in dezelfde kampweek dus je kan je gerust inschrijven met je oudere of jongere vriend(in)!

Data 2023
7 t/m 11 augustus in Zwiggelte, Drenthe

Vervoer
Er zal een busje vertrekken vanuit Rotterdam (Waarschijnlijk Zuidplein)

Meer vragen?
Bel ons: 010-3072880
E-mail: info@jamitstudios.nl