Het Zomerkamp

Het gezamenlijke Programma

‘s Ochtends zijn de groepen gesplitst maar iedereen komt weer gezellig samen aan tafel voor de lunch. Daarna begint het gezamenlijke programma vol verrassingen, spelletjes met en zonder paardrijden en gaan we ook met z’n allen mooie muziek- en filmprojecten gaan maken.

Kies je Programma

muziek- & filmprogramma

Als je een echte creatieveling bent en misschien zelfs al ervaring hebt met acteren, mooi kan zingen, of een instrument bespeelt, dan is dit het kamp voor jou!

Met onze verschillende creatieve workshops gaan we fantastische producties maken met z’n allen. We schrijven een song of script, dansen en/of acteren voor de camera, maken mooie (professionele) muziek in de studio, en nog veel meer!

Paardrijden

Dit jaar doen we het anders dan anders:
We logeren we op een accommodatie met een manege. Vanaf de accommodatie rijd je meteen het ruiterpad op het bos in op de prachtige Veluwe.

Wil jij dit jaar tijdens Jam-Camp! paardrijden? Dan betaal je dit keer geen meerprijs voor een verzorgpony, maar neem je zakgeld mee voor buitenritten die we dagelijks  ter plekke boeken bij de manege. Zo kun je elke dag bepalen of je met het programma meedoet, of er met en groepje tussenuit glipt het bos in. 

 

Extra Informatie

In 2024 gaan we terug naar de Veluwe! We verblijven in de groepsaccommodatie van “De Witte Wieven” in Nunspeet.

Deze is compleet met meerdere, slaapkamers voor 6-12 personen, fijne wc’s en badkamers met douchehokjes met genoeg privacy, gezellige woon- en eetvertrekken, een zwembad en een manege op locatie.

Buiten is er genoeg ruimte voor sport & spel, een is een speeltuin, buitenbak voor het paardrijden, weiland en stalling voor de paarden en aan de overkant meteen een ruiterpad naar het bos.

In principe is iedereen verantwoordelijk voor hjun eigen vervoer. Wil je vanuit Rotterdam Centraal (Of ergens op de route van Rotterdam naar Nunspeet) meerijden met de bus? Vraag dat dan apart bij ons aan! 

Alles op een rij

Leeftijdsgroepen:
7 t/m 12 en 13 t/m 18

*Leeftijdsgroepen zitten in dezelfde kampweek dus je kan je gerust inschrijven met je oudere of jongere vriend(in)!

Data 2024
12/m 16 augustus 

Locatie
Camping De Witte Wieven
Wiltsangh 41, 8072 PK Nunspeet

Vervoer
Er zal een busje vertrekken vanuit Rotterdam Centraal Station 

Meer vragen?
Bel ons: 010-3072880
E-mail: info@jamitstudios.nl