Wie wij zijn

Christiana Bohorquez

Eigenaresse Jam-it! Studios

Christiana is een ontzettend veelzijdige ondernemer in de muziek én paardenwereld.
Met een conservatorium diploma op zak, TV ervaring met o.a. The Voice, De Beste Sing-Songwriter en optredens met artiesten waaronder Marco Borsato en Nick & Simon opende Christiana in 2010 werd zij ondernemer in de webdesign & muziek en in 2016 nam ze Popshool Jam-it! over en opende zij Jam-it! Studios in Rotterdam.

Ze brengt regelmatig eigen muziek uit, solo en met haar band: ADEM Project.

En paarden? Ze heeft een aantal jaar gewerkt in de rensport waar ze op Duindigt, maar ook op buitenlandse renbanen te vinden was in de trainingen én koersen (wedstrijden).
Verder maakt ze als freelancer moeilijke paarden zadelmak.

In 2016 combineerde zij haar passies en toen ontstond Jam-Camp! Zomerkamp en tegenwoordig neemt ze haar eigen Engelse Volbloed, Bankabanka, mee naar het kamp.

Lesley Geusebroek

Leiding Jam-Camp!

Lesley draaide mee vanaf het allereerste kamp en is nu niet meer uit Jam-Camp! weg te denken.
In het dagelijkse leven is Lesley muziekdocent op de basisschool.
Ook is zij zangeres en acteert ze weleens in musicals.

Lesley zou niet perfect bij Jam-Camp! passen als ze niet ook affiniteit had met paarden. En dat heeft ze ook!
Sterker nog: ze heeft twee pony’s. Een zwarte Merens genaamd Micky en een ondeugende Fjord, Ruud.

TIM ABMA

Muziek producer & Studio man

Tim Abma begon ooit als leerling bij Popschool Jam-it! (het muziekschooltje van Jam-it! Studios), maar werd al snel aangenomen op de muziekopleiding. 

Hij speelt voornamelijk piano en saxofoon. 

Inmiddels met z’n diploma op zak werkt Tim nu voornamelijk als componist en producer. Hij gaat diverse samenwerkingen aan met opkomende artiesten en songwriters. 

Zijn hart zit in de gospel muziek en tijdens Jam-Camp! kan hij in no-time muziek produceren voor de liedjes die de deelnemers zelf schrijven. 

Tamara Bemelman

Leiding Jam-Camp!

Tamara en Christiana kennen elkaar alweer een hele poos uit hun “renbaan tijd”.
Yep, ook Tamara heeft op de renbaan getraind. Ze had niet de ambitie om in de koers te rijden maar was zeer kundig in het trainen, het helpen revalideren en behandelen van de koerspaarden; ze is immers gediplomeerd therapeut dat paarden behandelt. 

Ook zij is uitendelijk met een nieuw hoofdstuk begonnen. Sinds 2020 woont ze samen met haar partner, op een prachtige woonboerderij in Leveroy, waar ze 4 paarden hebben staan. Een gepensioneerde Engelse Volbloed, Rose, een ondeugende Fjord, Casper, een wat oudere maar nog zeer actieve Haflinger, Dora, en haar nieuwste ex-renpaard, Johnny.

Tijdens Jam-Camp! houdt Tamara zich vooral met de paarden en de paardenaktiviteiten bezig.