Wie wij zijn

Maak kennis met ons kernteam. Deze personen zijn niet weg te denken uit Jam-Camp! Tijdens het kamp maak je natuurlijk kennis met nog veel meer begeleiders en workshopdocenten. 

Christiana Bohorquez

Eigenaresse Jam-it! Studios

Christiana is niet alleen docent in het voortgezet onderwijs, maar een ontzettend veelzijdige ondernemer in de muziek én paardenwereld.
Met een conservatorium diploma én een Diploma Docent Muziek, TV ervaring met o.a. The Voice, De Beste Sing-Songwriter en optredens met artiesten waaronder Marco Borsato en Nick & Simon opende Christiana in 2010 Popshool Jam-it!

Ze brengt regelmatig eigen muziek uit met haar pop band duo XILA Empire en met haar worship band ADEM Project.

En de paarden? Christiana haalde in 2015 jaar Jockey licentie en koerste in binnen- en buitenland, werkte op renstallen in Nederland (Duindigt) en Schotland.
Verder maakt ze als freelancer moeilijke paarden zadelmak. Nu heeft ze een wat chillere leven samen met haar eigen ex-renpaard. 

In 2016 combineerde zij haar passies en toen ontstond Jam-Camp! Welkom…

Lesley Geusebroek

Leiding Jam-Camp!

Lesley draaide mee vanaf het allereerste kamp en is nu niet meer uit Jam-Camp! weg te denken.
In het dagelijkse leven is Lesley muziekdocent op de basisschool.
Ook is zij zangeres en acteert ze weleens in musicals.

Lesley zou niet perfect bij Jam-Camp! passen als ze niet ook affiniteit had met paarden. En dat heeft ze ook!
Sterker nog: ze heeft twee pony’s. Een zwarte Merens genaamd Micky en een ondeugende Fjord, Ruud.

PRISCILA WILSON

Co-eigenaar Popschool Jam-it!, Drummer, Producer

Priscila Wilson is een zeer actieve drummer. Ze drumt in meerdere bands en zet zich ook neer als componist en artiest in XILA Empire. 
Ze is drumdocent op Popschool Jam-it! en geeft geregeld slagwerk en brassband workshops op scholen. 

Sinds 2023 draait ze mee met het kamp en haar workshops vallen enorm in de smaak! 

Verder heeft ze ook veel affiniteit met sport en productie. Paarden vindt ze een beetje eng, maar tot nu toe is ze wel elk jaar in het zadel gestapt.

ARION ANDRE

Muziekdocent, Toetsenist, Producer

Arion Andre is muziekdocent op Popschool Jam-it! en studeert af aan de opleiding Docent Muziek in Den Haag. 

Hij werkt als toetsenist en speelt in verschillende bands en formaties. Ook maakt hij composities en producties, leidt hij workshops en is hij een echte ondernemer. 

Tijdens Jam-Camp! houdt hij zich vooral bezig met productie. Dus doe je mee aan het kamp Film & Productie, dan krijg je veel met Arion te maken!

ANGELIQUE VAN RIJ

Gediplomeerde paardrijinstructrice

Als je meedoet aan het ruiterkamp, dan krijg je heel veel met Angelique te maken. Zij is namelijk onze instructrice. Met een ORUN diploma op zak is ze elk jaar aanwezig met haar eigen pony’s Garfield en Zazoe. 

In het daglijkse leven werkt ze in de catering en mag ze ook vrachtwagens rijden. Dat is handig als we veel paarden mee moeten nemen!

Tamara Bemelman

Leiding Jam-Camp!

Tamara en Christiana kennen elkaar alweer een hele poos uit hun “renbaan tijd”.
Yep, ook Tamara heeft op de renbaan getraind. Ze had niet de ambitie om in de koers te rijden maar was zeer kundig in het trainen, het helpen revalideren en behandelen van de koerspaarden; ze is immers gediplomeerd therapeut dat paarden behandelt. 

Ook zij is uitendelijk met een nieuw hoofdstuk begonnen. Sinds 2020 woont ze samen met haar partner, op een prachtige woonboerderij in Leveroy, waar ze 4 paarden hebben staan. Een gepensioneerde Engelse Volbloed, Rose, een ondeugende Fjord, Casper, een wat oudere maar nog zeer actieve Haflinger, Dora, en haar nieuwste ex-renpaard, Johnny.

Tijdens Jam-Camp! houdt Tamara zich vooral met de paarden en de paardenaktiviteiten bezig.